מלח ניטריט (נקרא גם מלח כיור או מלח כבישת בשר) ליצור ליישון וכבישה של בשר, מלח כבישה מיועד למניעת התפתחות חיידקים וכחומר משמר ומכאן השם מלח שימור, תורם לצבע ורוד/אדמדם בבשר. המלח מכיל 0.6% ניטריט. מתאים ליצור בשר שיצריך בישול, מוצרי בישול מולקולרי. למכירה מלח ניטריט
Suprasel ניטריט מלח ניטריט 0.6%
משקל 1000ג'
הרכב: נתרן כלורי NaCI - 99.4%, נתרן ניטריט E250 - 0. אחסון לטווח ארוך: 2025
סחורה ליצירת מַעֲדָן!!!
1000-200₪ 100g-30₪ 500g-100₪